Konferera i fjällen

Bo på mysiga Gammelgården Hotell - en miljö perfekt för mindre grupper

Vill ni umgås i en miljö som uppmuntrar till samtal och att lära känna varandra? En konferens på Gammelgården är perfekt för mindre grupper upp till 40 personer. I vår genuina miljö blir det fokus in i gruppen och känslan av att vara tillsammans. Vi erbjuder kompletta lösningar för kick off, ledningsmöten och konferens i fjällen. Fjället och lugnet utanför dörren ger inspiration till nya tankebanor!

Se fram emot en lyckad konferens kombinerad med ett stort utbud av aktiviteter, utförsåkning, längdåkning och vandringsleder utanför dörren, lokala matupplevelser och härligt boende.

Allt du behöver finns inom räckhåll. Skiduthyrning och försäljning av liftkort finns i Högfjällshotellets Skistarshop endast 5 minuter från Gammelgården. Här finns även en mode- och sportshop om du glömt någon utrustning hemma. Längdspår och transportlift både till Högfjället och Lindvallen hittar du utanför dörren.

Vi har mängder av spännande aktiviteter för er att prova på. Vad sägs om skotersafari och hundspann, skidtävlingar eller helikopterflygning? Efter en lång och lärorik dag fylld med upplevelser kan det vara skönt att koppla av med en massage på Högfjällshotellet spa eller med en film i deras egen biograf exklusivt för era konferensdeltagare.

För mer information kontakta:

Annie Johansson
Konferensansvarig Sälens
Högfjällshotell & Gammelgården
Tel: +46(0)280-875 00
Mail >>