Restaurang Gammelgården

Välkommen till alla viltälskares dröm!

Gammelgårdens Restaurang med inriktning på vilt har kommit att bli en uppskattad klassiker långt utanför Sälens gränser. Här serveras härligt välkomponerade måltider med fågel, fisk och vilt från norra Sverige - en äkta matupplevelse. 

Vår köksmästare botaniserar i naturens skafferi och blandar det med lokalproducerade råvaror. Inspiration och influenser utifrån är viktigt vilket gör att gästspelen både är återkommande och uppskattade. Resultatet är omtalat, uppskattat och en viltälskares dröm. 

Öppet alla dagar från 18.00. 

Varmt välkommen!

För förfrågningar kontakta oss på tel. +46(0)280-877 00

Högfjällshotellets mångfald av matupplevelser
Om ni stannar hos oss flera dagar rekommenderar vi att boka bord på någon av Högfjällshotellets 13 restauranger och barer där målet är att man alltid ska hitta det man önskar sig. De frestar gärna dina smaklökar med allt från steakhouse till sushi, förstklassiga hamburgare och gourmetmat.

Börja gärna kvällen med en fördrink i deras klassiska Pianobar. Vid flygeln sitter ofta någon av Sveriges namnkunnigaste musiker och sångare.

Varje år har Högis gästspel med Sveriges främste champagnekännare Richard Juhlin och under högtider gästas de av vinnare från Årets kock och Sveriges kocklandslag. White Guide som utnämner Sveriges bästa restauranger har även rankat tre av Högfjällshotellets restauranger, deras Fine Dining Onkel Jean, Sushirestaurang Seafood Bar och Steakhouse TB Grillroom som topp 5 bästa restauranger i Dalarna (2017 års upplaga).

Gammelgården viltnominerad

Läs mer om vårt systerhotell Högfjällshotellets gedigna restaurangutbud