Jobba hos oss

Vi söker nya stjärnor till vårt team!

Vi värdesätter en positiv, ambitiös och ansvarsfull attityd som tål påfrestningar när det stundtals blir hektiskt. Du tycker om att jobba i grupp har ett stort hjärta och gillar det rustika och gemytliga som Gammelgården erbjuder. Gammelgården är känd för sin historia, mångfald, höga ambitioner och känsla av personlig service i världsklass. Vi värdesätter en positiv, ambitiös och ansvarsfull attityd som tål påfrestningar när det stundtals blir hektiskt. Du får gärna ha tidigare arbetslivserfarenhet inom hotell & restaurang. 

Vi erbjuder dig en stimulerande arbetsmiljö, utbildningar inom företaget, trevliga arbetskamrater och tillgång till skidåkning och annat friluftsliv.

Du ska ha fyllt 20 år och gärna ha tidigare arbetslivserfarenhet. Vi kan erbjuda dig en stimulerande arbetsmiljö, utbildning inom företaget, trevliga arbetskamrater och tillgång till skidåkning och annat friluftsliv. Bra om du har körkort och tillgång till bil då avstånden i Sälen är stora. 

servitörer och servitriser inför kommande vintersäsong!

I arbetsuppgifterna ingår sedvanliga servering. Gästen är ditt ansvar med coachning av arbetsledare.
Du tycker om att jobba i grupp har ett stort hjärta och gillar det rustika och gemytliga som Gammelgården erbjuder.

Gammelgården är känd för sin historia, mångfald, höga ambitioner och känsla av personlig service i världsklass.
Vi värdesätter en positiv, ambitiös och ansvarsfull attityd som tål påfrestningar när det stundtals blir hektiskt. Du får gärna ha tidigare arbetslivserfarenhet inom hotell & restaurang. Personalboendet ligger 200m från Gammelgården.

Om dig
* Du har tidigare arbetslivserfarenhet och gärna inom servisyrken
* Du är är noggrann, prestigelös och lösningsorienterad
* Ser teamwork som en självklarhet
* Pratar flytande svenska, övriga språk är meriterande
* Vill utvecklas inom restaurang
* 20 år fyllda, men vi ser gärna sökande i alla åldrar
* Åka skidor och träffa vänner för livet

Vi söker dig som med passion, kreativitet, flexibilitet och mångfald vill vara med oss att utveckla våra restauranger. Vi jobbar med ständig utveckling och hos oss är inget omöjligt. Vi jobbar tillsammans i ett stort team så det är viktigt att du är en god lagspelare.

restaurangansvarig till sälens mysigaste restaurang!

Vi söker dig som brinner för service och värdskap med det lilla extra. Kunskaper inom kombinationen mat och vin samt ledaregenskaper är meriterande men vi sätter stor vikt vid din personlighet. Läs mer om tjänsten här. Vi ser fram emot din ansökan!

Välkommen med din ansökan via mail här >>