Cykling

Cykelupplevelser på flera olika sätt!

Sälen förvandlas till ett cykelcentrum på sommaren och erbjuder milslånga turer på landsvägcykel, utmanande downhill leder och roliga fjäll- och skogsleder.

Här kan du läsa mer om cykelleder i Sälenområdet

Cross Country. Trailbiking. Downhill. Landsväg, välj själv! Sveriges och Norges största fjällresorter, Sälen och Trysil erbjuder fjäll, bike parks, stigcykling och vidsträckta skogsbilvägar som ger dig en variationsrik upplevelse mil efter mil i cykelsadeln. Här finns alla möjligheter att prova på cykling för första gången, njuta din passion eller utmana dig själv i nya cykelsporter.
Bra boende -oavsett om du föredrar lägenhet eller hotell kan du hitta just din favoritövernattning. Här finns ett brett utbud av restauranger, många med lokala råvaror och svensk husmanskost i grunden, andra med fokus på andra delar av matvärlden.
Fjällsportprodukter, inredning, eller ett minne från Sälenfjällen -vilken typ av shopping du än söker, så erbjuder Sälenfjällen ett varierat utbud.

Med utbud av bad och andra aktiviteter i både Sälen och Trysil finns alla förutsättningar som gör semestern till en toppupplevelse!

 

 

På gång

Gammelgården i sociala medier

Följ Högfjällshotellet Anmäl dig till Nyhetsbrevet Facebook Flickr Youtube
Våra gäster berättar
"Mysig miljö, sköna sängar, god mat!"